Home
Welkom Welkom
Wijze Vrouw Wijze Vrouw
Wijze Vrouwen Cirkel 50+ Wijze Vrouwen Cirkel 50+
Waarom een Wijze Vrouwen Cirkel Waarom een Wijze Vrouwen Cirkel
Instapcursus Instapcursus
Praktische informatie Praktische informatie
Wijze Vrouwen Cirkel Noord Wijze Vrouwen Cirkel Noord
Individuele begeleiding Individuele begeleiding
Wie ben ik Wie ben ik
   
Wie ben ik

 

 

 Nelia_Michele_018_edited2.jpg

Mijn naam is Nelia Aarnoutse. Ik ben geboren in Zeeland, voor studie naar het Noorden gekomen en hier uiteindelijk geworteld door lieven en leven, kinderen krijgen en werken en door het weidse groninger land te leren waarderen.

Na alle avonturen, lief en leed, die het leven me bracht ervaar ik deze levensfase van wijze vrouw als een tijd die me ruimte biedt om mezelf dieper te leren kennen en om mijn werk op eigen wijze vorm te geven.  

Een tijd met meer ruimte om te genieten van dit zo mooie leven, van mijn dartele kant, vriendschappen, de natuur om me heen. Met de bereidheid om ook de pijn die het leven brengt te ervaren.

 

In de laatste jaren dienden zich opnieuw inzichten aan op het gebied van vrouw zijn en de aard van de moeiten die gepaard gaan met vrouw zijn in deze tijd.

Met terugwerkende kracht ontstond meer begrip voor mezelf en daarmee voor alle vrouwen.     

     

Ik zie het als een mooie missie om vroedvrouw te zijn voor Wijze Vrouwen Cirkels en voor de ontwakende vrouwelijke energie, waaraan deze tijd zo dringend behoefte heeft.

Mijn passie ligt in het begeleiden van vrouwen naar meer zachtheid en zelfaanvaarding en op die wijze naar de eigen kracht.

 

 

Powered by Etomite CMS.