Home
Welkom Welkom
Wijze Vrouw Wijze Vrouw
Wijze Vrouwen Cirkel 50+ Wijze Vrouwen Cirkel 50+
Waarom een Wijze Vrouwen Cirkel Waarom een Wijze Vrouwen Cirkel
Instapcursus Instapcursus
Praktische informatie Praktische informatie
Wijze Vrouwen Cirkel Noord Wijze Vrouwen Cirkel Noord
Individuele begeleiding Individuele begeleiding
Wie ben ik Wie ben ik
   
Wijze Vrouw

   

Een wijze vrouw is een vrouw die na de overgang in haar derde levensfase is aangekomen, na de voorafgaande fasen van meisje en vruchtbare vrouw. 

 

De Overgang van natuurlijke/vruchtbare vrouw naar wijze vrouw gaat gepaard met een krachtig transformatieproces, waarbij ons lichaam anders gaat functioneren en onze energiestroom een nieuwe richting krijgt.

De energie die gebonden was aan de vrouwelijke cyclus in dienst van de voortplanting komt vrij en wordt beschikbaar voor een andere, meer individuele vorm van creativiteit en wijsheid. 

 

De overgang zelf is als het gaan door een poort, waarbij het oude achtergelaten moet worden, terwijl het nieuwe nog niet zichtbaar is. 

Dit kan een verwarrende periode zijn.

Onverwerkte stukjes verleden, onvervulde verlangens of oud verdriet kunnen zich in deze tijd aandienen in de vorm van lichamelijke klachten, opvliegers of stemmingswisselingen.

Het is belangrijk om hier nu aandacht aan te schenken en eventueel hulp te zoeken zodat de klachten niet chronisch hoeven te worden.

 

Veel vrouwen zijn verrast om de derde levensfase te ervaren als een mooie tijd waarin genieten meer op de voorgrond komt.   

De toegenomen levensenergie en creativiteit maken het mogelijk om op veel gebieden nieuwe, eigen wegen in te slaan. Schenken vanuit het hart is een kwaliteit van de wijze vrouw.  

 

Powered by Etomite CMS.